Sunday, March 22, 2009

Award Day Again (Din nou premii)





I have received this award from a fellow Romanian artist last Sunday, but kept it until this week to publish it as I already had 2 other awards to show.

Acest este un alt blog award pe care l-am primit duminica trecuta, dar am amanat publicarea lui cu o saptamana pentru ca atunci mai aveam alte 2 de prezentat.


The award comes from the very talented Adina from Arina Designs. She creates some beautiful digital design kits and layouts so those of you who are digi or hybrid scrapbookers should really go have a look at here creations.

Premiul vine de la Adina, o romanca stabilita in Italia care creeaza kituri de scrapbooking digital. Petru cei interesati de acest domeniu sau de scrapbooking hibrid, puteti vedea creatiile ei la Arina Designs.

Thank you very much for the award, Adina.
Multumesc pentru premiu, Adina.

Here are the rules of the game:
Iata regulile jocului:

"The PREMIO DARDOS AWARD" acknowledges the value of every blogger shows in their effort to transmit cultural, ethical, literacy and personal values everyday.
The Rules Are:
1. Accept the Award, post it on your blog along with the name of the person that gave it to you and their blog link.
2. Past the Award to 15 other blogs that are worthy of this acknowledgement. Remember to contact them to let them know that they have been chosen for this award.

I am passing on this prize to all the Romanian artists I have on my blogroll. You girls rock and I am so glad to have met each one of you and that we can not only share the same hobby but also the same language. I am always soo exalted when I see a comment that is written in my own language. It suddenly feels like I am not alone on this side of the world anymore.


Here it goes:

Dau mai departe acest premiu, tuturor artistilor romani din lista mea de bloguri:

Mada from Me and My Cards
Alina from Simcards
Maria from Maia's Paintings
Estera from EsterA.org
Iuliana from Jullia
Raluca from calendare.blogspot.com

6 comments:

Maia T said...

Thank you very much for the award and your appreciation. It is a great honor and a lovely surprise.

Alina said...

Multumesc, Meda, ce grozav sa fiu pe lista ta! Abia maine dupa-masa o sa am timp sa-l arat pe blog, acum sunt topita si maine lucrez toata ziua!
Te-am pupat si pe curand!
Alina

Anonymous said...

Multumesc Meda !
Inseamna foarte mult pentru mine.

CALENDARE PERSONALIZATE said...

Multumesc Meda ! Inseamna foarte mult pentru mine.
Te pup, Raluca

Jullia said...

Multumesc mult de vizita si de aprecieri :)
Faci chestii foarte dragute. Lucrez la tipografie si printez des invitatii de nunta si botez, asa ca pot sa spun ca e chiar frumos si deosebit sa ai invitatii special confectionate si nu din cele facute in serie. Iar ale tale sunt chair deosebite.
Multumesc si pentru premiu acordat ;)

Mada said...

Meda, multumesc din suflet pentru premiu si pentru comentariile de pe blogul meu.

In general, activitatea mea pe blog se rezuma la weekend-uri. Asta cand nu trebuie sa fiu la servici si Sambata sau duminica. :)
Am fost foarte bucuroasa sa dau peste blogul tau si prin el sa aflu de alte bloguri romanesti in domeniu.
Sunt de acord cu tine ca ar fi super sa putem promova acest hobby la noi in tara, dar mereu ma gandesc la faptul ca nu prea sunt multe 'rechizite' de gasit prin magazinele/librariile noastre. Ma refer in principal la scule - punches, cuttlebug, etc. - dar si la hartie si altele.
Eu nu am reusit sa gasesc prea multe pe-aici pe la mine, poate in Cluj sunteti mai "occidentali" :) si se gaseste marfa mai multa.

Am mare bafta cu o prietena din Anglia care ma copleseste cu materiale si am mai primit si de la cateva alte prietene din Olanda. Cand si cand mai imi comand singura stamps dar nu prea des ca buzunarul nu permite.

Sper sa ne mai auzim curand.

Pupici multi,
Mada