Saturday, December 18, 2010

Targ Handmade (Local Handmade Fair)


Azi am fost cu Bianca la targul Autentic Bazar sa vedem ce se mai creeaza pe la noi. Am fost foarte placut surprinsa de cat de mult a crescut nivelul calitativ fata de anii trecuti (ma refer la handmade in general - e prima data cand vizitez acest targ). Ai de unde sa alegi atat ca diversitate de obiecte si stiluri cat si ca preturi. Chiar merita sa mergeti sa vedeti daca nu ati ajuns inca pe acolo. Luati-va si ceva banuti ca sigur gasiti ceva care sa va placa.

Atmosfera din Turnul Croitorilor e foarte placuta, caldut, colinde, expozanti tineri si draguti... Imi pare bine ca am mers, cu tot cu cele 13 kg in plus pe care trebuie sa le port. Eram obisnuita sa vad tot targuri din acelea gen oser, pline de kitchuri, cu lucruri urate, prost lucrate si pline de praf.

Bravo, Autentic Bazar! Nota 10!!!



HANDMADE IN CLUJ 
(pentru artistii din Cluj)

Pentru ca am fost asa de incantata de ceea ce am vazut la targ, m-am gandit ca nu ar strica sa promovez artistii talentati de la noi prin intermediul blogului. Pentru inceput am creat o noua categorie la blogroll, dar ma gandesc sa scriu si articole despre creatorii care imi plac in mod deosebit.

Deci, daca esti din Cluj si ai un blog, poti sa-mi trimiti un e-mail sa  te adaug la lista. Oferta e fara plata si fara link in schimb, insa blogul trebuie sa fie dragut si sa aiba text (eu chiar citesc blogurile din lista mea, ele nu sunt acolo ca schimb de linkuri). Ca principiu nu agreez blogurile gen magazin online (titlu + poza +  pret) unde nu pot merge sa citesc ceva nou la cafeaua de dimineata . Diferenta dintre handmade si productia industriala consta tocmai in legatura personala pe care o poti avea cu artistul, iar blogul e o prima interfata a acestei legaturi.

1 comment:

vero said...

O sa ma folosesc de lista ta, sa-i promovez si eu. Sper sa nu te superi;).