Saturday, October 27, 2012

Invitations and Champagne Glasses for a Vintage Tea Party Wedding (Invitatie si pahare pentru o petrecere de nunta cu ceai si aer de demult)

I love this trend of taking vintage things and bringing them back to life not just as museum pieces, but as new objects we can enjoy day by day or in days that have a special meaning to us.

I found these cameos at a vintage fair and bought them together with other vintage jewelry. I kept them in my stash foe 1 year waiting for that perfect project where they would fit naturally. Here they are now in company of green velvet and lace, adorning these champagne glasses, waiting for that couple who will consider them just perfect for their special event.

I only have a pair of these glasses and cannot make any duplicates.

I also found a perfectly matching invitation in my 2012 collection.


*******

As vrea sa dedic acest articol Andreei Stanciu.

 Candva, datorita unei romance rau-voitoare am renuntat sa mai scriu pe blog in limba romana. Era si asa un efort destul de mare sa fotografiez, sa editez pozele, sa scriu cateva cuvinte chiar intr-o singura limba.
Ieri, povestind cu Andreea la targul de nunti, imi marturisea ca ea nu poate citi ceea ce scriu pentru ca nu intelege cu usurinta limba engleza. Pana la urma eu scriu pentru persoane ca ea, al caruor suflet pot rezona cu ceea ce simt, gandesc sau creez. Am hotarat deci sa fac din nou efortul de a scrie in limba romana, dar nu ma oblig sa scriu de fiecare data, sau sa traduc intocmai versiunea din engleza. As vrea sa incerc sa scriu doar pentru oameni ca Andreea...sa incetez sa ma gandesc ca pot citi si cei care ma copiaza, cei care ma critica, cei pe care nu-i intereseaza viata mea personala.

Acum trebuie sa plec din nou la targ. Si daca din punctul de vedere al majoritatii participantilor acesta editie de toamna a fost un esec, pentru mine a insemnat o redescoperire a ceea ce sunt, a motivatiei pentru care creez, a scopului pentru care exist.

Multumesc, Andreea.

3 comments:

Andreea Stanciu said...

Multumesc Meda!
E o ora tarzie si am deschis calculatorul doar pentru a citi aceasta postare. Inseamna mult pentru mine!
Cat despre targ..Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ca am reusit sa cunosc farame din inima ta plina de dragoste pentru ceea ce face. Se vede dragostea ta in fiecare lucru creat. Spun asta cu toata sinceritatea (dupa ce am vazut pe viu lucrarile tale).
Te imbratisez cu mare mare drag!

Anonymous said...

Buna ziua! Mai este disponibil acest set de pahare? La ce pret? S-ar potrivi perfect cu tematica vintage a nuntii noastre...:-)

Meda said...

Nu, s-au vandut de mult.