Friday, July 4, 2014

Din categoria E MAI SIMPLU SA FURI DECAT SA-TI BATI CAPUL

Tocmai am pus un model nou pe Etsy si am dat o cautare sa vad cum se pozitioneaza.
Printre altele ma paleste un model de invitatie foarte asemanator cu stilul meu. pentru ca e izbitor de asemanator, ma uit sa vad cine il produce. De aici totul se transforma intr-o mare de 'open link in new tab' pentru ca e plin de copii ale stilului meu de lucru.

Ca sa nu lase urme de indoiala, mesajul ei de intampinare e IDENTINC cu al meu si e si romanca de-a noastra. Mi-e rusine. Azi e ziua mea, 4 iulie. Sunt mai mandra ca sunt nascuta de ziua Americii decat ca apartin unei tari ce poarta numele Romania. Si nu pot spune ca americanii sunt preferatii mei.




SA-TI FIE RUSINE, DENISA!
Oamenii ca tine ne fac tara de rusine.
Modelele pe care nu le-ai copiat de la mine sunt copiate de la altii ca Anca, Belinda, si cine mai stie cate altele.

3 comments:

Anonymous said...

Problem solved?

arinaatelier said...

welcome in the club!!! furtul de la mine e mai dureros si nu sunt romani cei care fac asta... din pacate azi valorile nu mai exista...

Meda said...

Nu sunt chiar asa noua in club, Adina. Dar de data asta, ceva m-a starnit. Poate cand mi-am vazut propriile cuvinte copiate fara cea mai mica adaptare.

Vad si un comentariu anonim. Nu, problema nu e rezolvata, chiar aca a sters cuvintele acelea. Ti-e si scarba sa te uiti cum fata asta nu are nimic al ei. Si-a sters cuvintele, dar nu mi-a trimis nici macar un mesaj sa-si ceara scuze. Ce mia, NESIMTIRE CRASA.

Am vzut si alte persoane care au inceput prin a-mi copia stilul, ideea de invitatii cu textura sau funde, dar apoi au inceput sa-si defineasca un stil propriu si cu siguranta nu mi-au copiat cuvintele.

oricum, declar subiectul incheiat. Nu voi mai pierde alt timp pretios cu povestea asta.

Multumesc din suflet tuturor celor care au luat atitudine si mi-au transmis incurajari.

Haideti sa luam atitudine! Haideti sa incercam sa facem lucrurile mai bune atat cat tin de noi.