Thursday, October 15, 2009

Lady Veronica Wedding Invitation (Invitatie Lady Veronica)



Veronica is a true lady. She is smart, elegant, good mannered and mature. She prefers simple elegance, smart clothing, minimal makeup. She is not fond of lace, organza and floral elements.

Veronica este o adevarata Lady. Este inteligenta, eleganta, manierata si matura. Prefera o eleganta simpla, se imbraca clasic, si nu exagereaza cu machiajul. Nu o pasioneaza dantelutele, volanasele, organza si motivele florale.




If you are a Veronica, this invitation is for you. It can be given away as it is or I could design a matching box. Simple envelopes are also an option.

Daca esti o Veronica, invitatia acesta este pentru tine. Poate fi inmanata asa cum este sau as putea creea cutii asortate pentru ele. O alta optiune ar fi plicuri simple mov, crem sau beige.

7 comments:

TexasGrammy said...

Meda,
This is truly exquisite. The elegance speaks volumes!

(((hugs)))
Bev

csroyal said...

Simply beautiful, Meda!

Alina said...

It looks wonderful, Meda!
Hugs, Alina

Donna said...

Beautiful invitation! Any brides would love these!

Unknown said...

cat costa o asemenea invitatie?sau daca as vrea un alfel de model poti realiza?frumoasa munca ta...

Meda said...

Carmina, nu am gasit o adresa de e-mail la care sa-ti raspund.

Invitatiile patrate incep de la 5 lei. Cele in cutii de la 8 lei, cele cu flori mari din saten de la 12 lei. Depinde foate mult de materiale si manopera.

Pot face la cerere orice alt model, dar nu reproduc invitatiile altora si trebuie sa fie cat de cat pe stilul meu (adica ceva feminin, elegant... nu prea le am cu cele rustice, arse pe margini, papirus etc...)

Anonymous said...

mie imi plac foarte mult acelea verzi(despre care spuneai ca ce ar fi sa dai 3 feluri de invitati,sau ceva de genu)dar eu as vrea ceva pe albastru pt ca la nunta o sa fie albastru-alb.Si deasemenea mi-ar place mult sa fie in cuti nu in plic.
toate invitatile tale sunt superbe.Felicitari!!!