Wednesday, December 23, 2009

Christmas Gift: A Birthday Organiser (Cadou de Craciun: repertoar pentru zile de nastere)

Do you need an elegant gift for a gift giver?
Ai nevoie de un cadou pentru o persoana careia ii place sa faca cadouri?

On the tenth day of Christmas I made this birthday organiser.
I made a purple one earlier this year and then got an order for a burgundy version. I really love this color (my blog background shows it too).

In a zecea zi de Craciun am creat acest reperetoar (e corect cuvantul?) pentru zile de nastere. Facusem unul mov mai devreme anul acesta si am primit comanda pentru varianta bordeaux. E una din culorile mele preferate, dupa cum o arata si fondul blogului.

burgundy handmade birthday organiser
The vintage lace is a gift my mother in law brought me from Germany.
Dantela vintage (veche) e un cadou adus din Germania de soacra mea.

Of course, the cuttlebug folder is my new favorite: *Victoria*.
Si evident, ultimul favorit dintre sabloanele cuttlebug: *Victoria*.

satin flower detail with pearl center
I made the flower from a piece of leftover ribbon in my stash and a salmon color pearl I had bought to design some invitations this summer.
Below is another flower I made for my Lady Priscila Invitation. I love these pearls as flower centers and I saw some other delicious colors that I need to try next year.

Floarea e facuta dintr-o bucata de panglica de satin visiniu din sertarul meu cu panglici. In mijloc am cusut o perla de culoare somon pe care am cumparat-o pentru niste invitatii la care am lucrat azi-vara.
Mai jos este alta floare cu aceeasi perla in mijloc pe care am creat-o pentru invitatia Lady Priscila. Am vazut si alte culori delicioase de perle pe care vreau sa le incerc anul viitor.

satin flower with pearl center on wedding invitation

12 comments:

Allison said...

gorgeous organiser
have a wonderful Christmas Meda
Hugs AllisonX

caseytoussaint said...

What a pretty blog - and you make beautiful things!

Donna said...

Gorgeous! I'm sure the picture doesn't do it justice. Thanks for the comment on my blog. Hope you have a very Merry Christmas and please don;t work too hard!

Cris said...

(♥) M. ..................__/ \ __
(♥) E. ...................>::::<
(♥) ..................¯ R. \ / ¯
(♥) R. ................... ♥ ♥
(♥) Y ................ ♥ ♥ ѼѼ ♥ ♥
(♥). ............... ♥ Ѽ. $ $. Ѽ ♥ ♥
(♥) C ........... ♥ ♥ Ѽ Ѽ $.||.$ ♥ ♥
(♥) H .......... ♥ ♥ Ѽ Ѽ .$$||$$$ ♥ ♥
(♥) R. ......... ♥ ♥ Ѽ Ѽ $$$$||$$$$ ♥ ♥
(♥) I ........ ♥ ♥ Ѽ Ѽ $$$$$||$$$$$ ♥ ♥
(♥) S. ...... ♥ ♥ Ѽ Ѽ $$$$$$||$$$$$$ ♥ ♥
(♥ T............ ♥ ♥ Ѽ Ѽ $||$$ ♥ ♥
(♥) M. ........ ♥ ♥ Ѽ Ѽ $$$$||$$$$ ♥ ♥
(♥) A. ...... ♥ ♥ Ѽ Ѽ $$$$$$||$$$$$$ ♥ ♥
(♥) .. .... ♥ ♥ Ѽ Ѽ $$$$$$$$||$$$$$$$$ ♥ ♥
()..... ♥ ♥ ♥ Ѽ Ѽ $$$$$$$$$$||$$$$$$$$$$ ♥ ♥
(♥ ).................... HHHHHHHH
(♥ ).................... HHHHHHHH
(♥ ).................... HHHHHHHH


(♥ )............... E um Feliz Ano Novo

TexasGrammy said...

Meda ...
I am in awe of your "way" with creating these beautiful "blossoms". Your work truly makes me smile from the inside - out!

Merry Christmas to you and to yours!

~Bev

Lollyrot said...

Multumesc foarte mult pentru comentarii. Inseamna foarte mult pentru mine cand un alt artist isi exprima opinia despre munca mea. Intradevar esti un artist MEDA! Imi place tehnica pe care o folosesti cand creezi felicitarile in special cele de nunta care sunt superbe! Aici avem doua lucruri in comun Arta plastica si craft-ul! Am studiat si eu liceul de arte in Alba Iulia si m-ai lasat placut impresionata dupa ce ti-am vizitat blogul. Nu stiu daca vei avea rabdare sa citesti ceea ce voi scrie ,insa tin sa fac acest lucru scriind un e-mail decat un comment pe blog care va fi pierdut printre celelalte commenturi.

Lollyrot said...

Este prima data cand intalnesc un blog romanesc cu asemea creatii. Nu credeam ca e cineva in Romania creeaza aceste minuni care au semnificatie speciala pentru cei care le primesc. O felicitare nu este o simpla hartie insotita de cateva aceesorii si asta incerc sa ii fac pe multi din jurul meu sa inteleaga ca un lucru lucrat de mana nu poate fi comparat cu un alt obiect comercial. Am fost intreabata la un moment dat de ce costa o felicitare 20 lei cand la librarie o poti lua cu 2 lei si e la fel de frumoasa. Poate ai fost si tu in aceasta situatie si sti cum e cand cineva te compara cu un producator si nu ca un artist. Ideea este urmatoarea .

Lollyrot said...

Te felicit pentru munca ta (inca o data) si ''Jos Palaria''. M a gandesc ca majoritatea ustensilelor pe care le folosesti le cumperi din strainatate ca eu una in Romania nu am auzit vreun magazin care sa se ocupe cu scrapbooking-ul .Mi-ar placea sa imi cumpar lucrurile de baza pentru o felicitare din Romania insa nu am nici o sansa asa ca sunt nevoita sa ii spun prietenului meu sa imi trimita din strainatate. Vreau sa imi cumpar si eu Cuttlebug. M-ai putea sfatui de unde pot cumpara ?

Lollyrot said...

Nu vreau sa te deranjez insa daca imi poti permite as dori sa te intreb cate ceva legat de ceea ce lucrezi si daca poti sa imi raspunzi la intrebari( doar daca doresti:D )
1. De timp ai inceput sa creezi felicitari?
2.Ceea ce se gaseste pe blogul tau este un hobby sau job-ul tau?
3.Ce anume te inspira cand creezi aceste minunati?
4.Care este magazinul tau preferat de scrapbooking-craft?
5.Ai participat vreodata la un eveniment de creatie ?
6. Inainte de a lucra la o felicitare iti propui o tema,o schita?
7.Ce anume iti place sa creezi mai mult? Felicitari, invitatii de nunta, sau cutiute?
8.La care dintre creatiile tale ai lucrat cel mai mult?
9.Te-ai gandit vreodata sa publici tutoriale cu ceea ce creezi pentru ca publicul sa invete si mai ales sa pretuiasca lucrul de mana?
10.Te simti apreciata de public?

Lollyrot said...

Legat de comentarile tale :D (Multumesc foarte mult) am sa iti raspund pt fiecare in parte.
La Christmas Gift jar( borcanul de craciun) am lucrat foarte putin mai ales ca nu dispun de foarte multe materiale .Am lasat capacul simplu ca sa dea putin impresia de ''zapada'' mai ales ca deja era prea ''impopotonat'' si era greu de desfacut:
Pentru Globul decorativ am folosit cam ce am avut la indemana ca sa imi fac ceva dragut pentru decorul de Craciun si sper si eu ca p viitor cineva sa fie inspirat din ''mini creatia '' mea.
Cadoul de Mos Nicolae a fost de la mama mea,insa nepotul mi l-a adus pentru ca inca mas imt copil si simt nevoia sa primesc o mica atentie din partea cuiva fie ea o ciocolata care sa ajunga pe o masea:) Nici eu nu primeam cadouri(stai linistia) de fiecare data insa e bine sa ne amintim ca nu cantitatea cadoului conteaza ci intentia cu care a fost dat.

Lollyrot said...

La felicitarea aceea unde m-ai intreabat dak eu am facut felicitarea, raspunsul este da. Am folosit niste bucati de organza pe care le am taiat eu in forma de ''cerc'':D si am aplicat pe margine adeziv lichid si sclipici care se poate gasi la orice magazin de cosmetice .
Felicitarile de Craciun s-au si dus deja la cateva persoane dragi mie. Plicul este dupa un template facut de mine si apoi imprimat pe o hartie cartonata.
Iti doresc un Craciun Fericit si sa sarbatoresti sarbatorile de iarna in armonie si iubire!

Lollyrot( R.Maria Sabina)

PS: am incercat sa trimit e-mail insa nu primesc mesaj ca adresa ta de e-mail nu poate fi gasita

Alina said...

E superb, Meda, culoarea e perfecta!~
Craciun fericit tie si celor dragi tie!
Te pup, Alina